Program

Informatii de contact

Dorim sa le oferim oportunitatea copiilor de a creste sanatos si armonios pentru a învata sa devina responsabili si competitivi, sa-si foloseasca eficient timpul liber, pentru a intelege si respecta regulile si valorile unei societati libere si democratice.

Telefon:  0742041916 - Shotokan

Asociatia Club Sportiv Show Time © Contact

Home Paralimpic Arte martiale Fitness Orar Galerie Contact

Personal trainer

Trainer: Schiopu Cristian si Popa Ramona (certificati P.T. WellZone Fitness Academy )


Antrenamentele cu un antrenor personal in sala de fitness sunt extrem de eficiente daca doriti sa ajungeti la forma dorita in cel mai scurt timp posibil.


În sens larg, există nenumarate motive pentru care o persoana are nevoie de un antrenor personal pentru a-şi atinge obiectivele de fitness.

Principalele argumente sunt:

1. Educatia/Specializarea – ca antrenor personal suntem specializaţi în fitness şi deţinem toate informatiile necesare pentru a întocmi un plan de antrenament, menit să îndeplinească obiectivele setate cu client. Lucrand cu un antrenor personal, se va evita apariţia unor afecţiuni sau accidentări şi, în acelaşi timp, vei fi ajutat să-ţi atingi obiectivul cât mai rapid şi eficient.

2. Setarea obiectivelor – ca antrenor personal te pot ajuta să-ţi setezi obiectivele realizabile şi să le indeplineşti, monitorizându-te constant. Multe persoane merg la sălile de fitness, dar nu lucrează cu un antrenor personal, nu au un obiectiv stabilit şi realizează doar exerciţiile pe care le cunosc. Ba chiar, de cele mai multe ori aceştia aleg să facă doar ezerciţii cardio în defavoarea celor de forţă.

3. Rezultate maxime – ca antrenor personal îţi putem asigura rezultatele maxime, fără pierderi de timp. Practic, vă eliberăm de povara alegerii exerciţiilor, căci suntem pregătiţi să întocmim planuri de antrenament intensive, specifice fiecărui individ în parte.

4. Sănătatea mentală – ca personal trainer considerăm că suntem buni comunicatori şi avem capacitatea de a motiva. După o zi încărcată, orişice persoană are nevoie de relaxare şi doreşte eliminarea stresului, pe lângă îndeplinirea obiectivelor legate de greutate sau tonus, ceea ce duce la o sănătate mentală bună.

5. Obiceiuri sănătoase – având cunoştinţe solide de fitness, prin comunicare şi motivare, vă putem consilia în dobândirea de obiceiuri sănătoase pe termen lung. Majoritatea celor care merg la sală nu au o strategie clară asupra a ceea ce doresc să obţină din antrenamentele lor. De aceea, ca antrenor personal vă ajutăm să inteleageţi că antrenamentele fac parte dintr-un stil de viaţă sănătos şi vă putem ajuta să vă creaţi principii sănătoase de viaţă, pe care să le respecte pentru totdeauna.

6. Depăşirea limitelor – pe lângă faptul că vă putem ajuta să scădeţi în greutate, să vă tonifieţi şi să adoptaţi o alimentaţie echilibrată, puteţi avea ocazia de a vă depăşi propriile limite, dacă veţi lucra alături de noi. Ca antrenor personal vă vom monitoriza constant forţa, rezistenţa, mobilitatea, etc., şi vă vom ajuta să vă depăşiţi limitele.

.

Antrenorii vostrii personali

SCHIOPU CRISTIAN

Antrenor:

Centura neagra 3 Dan Ju-Jitsu

                                 3 Dan Ninjitsu

Instructor:

Judo, Tae-bo, Thai Combat,

Bokwa, Steel Combat,

Fitness / Personal Trainer

Cei care va pot calauzii pasii in arta martiala sau sportul pe care doriti sa-l practicati la noi in club

ANTRENORI

Steel CombatFitnessPilates