Program

Informatii de contact

Dorim sa le oferim oportunitatea copiilor de a creste sanatos si armonios pentru a învata sa devina responsabili si competitivi, sa-si foloseasca eficient timpul liber, pentru a intelege si respecta regulile si valorile unei societati libere si democratice.

Telefon:  0742041916 - Shotokan

Asociatia Club Sportiv Show Time © Contact

Home Paralimpic Arte martiale Fitness Orar Galerie Contact

Pilates

Trainer: Denes Boglarka


Ce este antrenamentul Pilates?


Este un mix de exercitii ce creeaza o conexiune unica intre minte si corp oferindu-i un echilibru perfect. Controlul mental al miscarilor, fluiditatea, precizia, concentrarea, tehnicile de relaxare si respiratia fac parte comuna in cadrul antrenamentului care lucreaza intreg corpul, atat la nivel fizic, cat si la nivel psihologic. Practicarea constanta a acestora este o metoda foarte buna de relaxare, punand in prim plan atitudinea si valoarea fiecarui individ.

           Exercitiile Pilates lungesc si intaresc muschii, imbunatatesc mobilitatea articulara si elasticitatea musculara. Metoda Pilates conditioneaza exersarea intregului corp, chiar si a gleznelor si talpilor. Nici o grupa de muschi nu este antrenata in exces sau prea putin antrenata. Intreaga musculatura se dezvolta echilibrat, si va ajuta sa va bucurati de activitatile cotidiene sau sportive cu mai multa usurinta, cu o mai buna performanta si cu mai putine riscuri de a suferi accidente.


Pilates inseamna armonie.


Pilates este pur, unic, usor si gentil.


Pilates este cea mai apropiata forma de miscare de natura umana.


Pilates incepe cu liniste, se termina cu pace, dar e plin de tensiune, suspans si emotie.
           Exercitiile Pilates dezvolta corpul uniform, corecteaza postura, revigoreaza mintea si inalta spiritul.
Pilates insemna sa iti doresti, sa nu mai poti dar sa mai vrei, sa razi ca ai reusit si sa plangi ca ai terminat. Incearca, iti va lua un an sa-l intelegi, un an sa te bucuri si restul vietii sa nu te lasi de el.

Antrenorii vostrii personali

Cei care va pot calauzii pasii in arta martiala sau sportul pe care doriti sa-l practicati la noi in club

ANTRENORI

Steel CombatFitnessPilates

DENES BOGLARKA

Instructor:

Pilates