Program

Informatii de contact

Dorim sa le oferim oportunitatea copiilor de a creste sanatos si armonios pentru a învata sa devina responsabili si competitivi, sa-si foloseasca eficient timpul liber, pentru a intelege si respecta regulile si valorile unei societati libere si democratice.

Telefon:  0742041916 - Shotokan

Asociatia Club Sportiv Show Time © Contact

Home Paralimpic Arte martiale Fitness Orar Galerie Contact

Trainer: Schiopu Cristian (certificat P.T. WellZone Academy)


Tonic FIT – Circuit, un este un concept nou, revoluţionar, ci mai degrabă o reinterpretare a metodelor de antrenament tradiţionale, în context actual. Tonic FIT – Circuit se bazează pe principiul folosirii greutăţii corpului, a mişcărilor libere cu accesorii specifice. Exerciţiile folosite sunt bazate pe mişcări pentru care corpul uman este construit, astfel că acest tip de antrenament ne pregăteşte pentru orice tip de solicitări de ordin fizic, pentru a ne îndeplini cu uşurinţă sarcinile noastre de zi cu zi, şi desigur pentru a ne construi un corp frumos.

Practicarea acestui tip de antrenament porneşte de la un principiu simplu: exerciţii prin care corpul se mişcă ne-restricţionat, fără limite, permiţând evoluţia în toate planurile şi implică întregul corp.

Conceptele-cheie sunt:

- Mişcări multi-plane - se lucrează în toate cele 3 planuri de mişcare;

- Mişcări integrate - implică folosirea întregului corp;

- Mişcări complexe - solicitările au loc atât la nivel fizic cât şi psihic.

Poziţiile principale de antrenament sunt din picioare sau din culcat, exerciţiile fiind realizate cu ajutorul materialelor sportive ca: mingi, role, corzi elastic, bănci, gantere, haltere, TRX-uri, etc.


Ce urmarim printr-un astfel de antrenament ?

Prin intensitatea şi folosirea întregului corp în antrenament, principalele beneficii sunt obţinerea unui efect metabolic şi cardiovascular, care ajută la dispersarea ţesuturilor adipoase din organism şi la îmbunătăţirea sistemelor aerobe şi anaerobe. De asemenea, prin modul de a implica toate grupele în cadrul exerciţiilor, antrenamentul Tonic FIT – Circuit previne accidentările (sau ajută la reabilitarea după anumite accidentări), ajută la îmbunătăţirea posturii şi a capacităţilor noastre de a îndeplini sarcinile zilnice. Prin configurarea programului de lucru se obţine forţă, putere, viteză, flexibilitate, precum şi rezistenţă musculară şi cardiovasculară.


Cui se adresează Tonic FIT - Circuit

Clasa de Tonic FIT se adresează ambelor sexe. Varietatea “atelierelor” de lucru solicită intens organismul. Seriile de repetări vor fi alternate cu pauze scurte de refacere după efort. Exerciţiile deosebit de complexe se executa individual sau pe perechi, stimulând totodată comunicarea, lucrul în echipă şi dorinţa pentru întrecere.

Beneficiile antrenamentului Tonic FIT - Circuit

Antrenamentul în circuit a fost propus pentru prima dată la sfârşitul anilor 1950 ca o metodă de a dezvolta fitnessul. Rutinele iniţiale au fost gândite ciclice, alternând între diferite grupe de muşchi (de unde şi numele de antrenament în circuit). Prin acest antrenament se permit intervale scurte de odihnă, de 30-90 secunde între exerciţii, astfel că exerciţiile cardiovasculare sunt combinate cu beneficiile antrenamentului de rezistenţă. Un circuit poate consta în minim 5 tipuri de exerciţii până la maxim 15 exerciţii, în funcţie de obiectivele sau nivelul clasei, de la 30 minute pana la 60 de minute, în funcţie de pregătirea fizică a fiecaruia. Este un antrenament pe parcursul căruia se arde o cantitate mare de calorii (în jur de 450-550 de calorii pe parcursul unei ore).

Antrenorii de la Tonic FIT - Circuit

SCHIOPU CRISTIAN

Antrenor:

Centura neagra 3 Dan Ju-Jitsu

                                 3 Dan Ninjitsu

Instructor:

Judo, Tae-bo, Thai Combat,

Bokwa, Steel Combat,

Fitness / Personal Trainer

Cei care va pot calauzii pasii in arta martiala sau sportul pe care doriti sa-l practicati la noi in club

ANTRENORI

Tonic FIT - Circuit

Steel Combat Fitness Pilates